Keikat

Kaseva kiertueelle syksyllä 2023

Legendaarinen suomalainen pop rock -yhtye Kaseva palaa keikkalavoille syyskiertueelle 2023. Yhtye tunnetaan herkästä musiikistaan ja upeasta stemmalaulustaan. Yhtyeen lukuisat hitit joihin kuuluvat mm. Mari, Vanha mies, Tyhjää, Striptease tanssija, Pena, Kun maailma elää jne. ovat osa kansallista muistiamme jo vuodesta 1974 lähtien.

Kasevan ensimmäinen aktiivikausi käsitti vuodet 1974-86 ja 2000-luvun alussa yhtye aktivoitui uudelleen esiintymään konserttisalehin ja klubeihin ympäri Suomen.

Lavoille lähdetään uudella keikkakokoonpanolla. Säveltäjä-laulaja-kitaristi ja yhtyeen perustajajäsen Mikko Jokela on jättäytynyt terveydellisistä syistä pois keikkakokoonpanosta. Mikon tiedote ja terveiset kuulijoille asiasta löytyy Kasevan Facebook-sivuilta täältä. Päävokalistina Jokelan tilalle on liittynyt Mikon itsensä valtuuttamana Popedan alkuperäisen kitaristin Arwo Mikkosen poika Matti Mikkonen.

Kasevan klassikkobiisit elävät edelleen ja bändin arvokas herkkyys sekä karisma on vain kasvanut vuosien saatossa! Kuulijakunta ulottuu jo kolmanteen sukupolveen.

Kaseva on:
Matti Mikkonen, laulu ja kitara
Jouko Järvinen, basso ja laulu
Nils Jokela, rummut
Tommi Kekoni, kitara ja laulu.

13.3.2023

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *